L’Audiència de Castelló condemna a sis anys de presó a un home per vendre droga a una fruiteria

Traficava amb cocaïna i haixix a la menuda des del seu comerç.

AVL

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a una pena de sis anys de presó per un delicte contra la salut pública agreujat per haver sigut realitzat en establiment obert al públic a un home de 48 anys que traficava amb drogues des de la fruiteria que regentava en el centre de Castelló. La sentència, que no és ferma i es pot recórrer davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, li imposa a més una multa de 800 euros.

Una investigació de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat de la Policia Nacional va determinar que el penat s’estava dedicant a la venda de drogues, sobretot cocaïna i haixix, des de la fruiteria familiar que regentava. Durant la vigilància realitzada entre els mesos de juliol i octubre de 2018, els investigadors van observar com el condemnat entregava la droga a clients, que abandonaven l’establiment sense comprar fruita.

L’home va ser detingut el 12 d’octubre d’aqueix any després que els agents li seguiren fins a Almassora i veren com realitzava una conducció estranya, amb canvis de velocitat i apagant i encenent les llums.

Durant l’escorcoll realitzat després de la seua detenció, la Policia es va confiscar de tres bossetes de cocaïna que el condemnat tenia guardades en les seues parts íntimes, així com de diversos trossos d’haixix localitzat en el cotxe, a més de 600 euros en efectiu, en bitllets fraccionats.

En el registre realitzat en la fruiteria i en els habitatges del sospitós també es van localitzar diverses quantitats de droga, utensilis per a preparar-la per a la seua venda i una arma elèctrica.

- Advertisement -
CatalanSpanish