Presó provisional per a l’investigat per la desaparició de Marta Calvo

La Guàrdia Civil cerca les zones on pogueren estar les restes de Marta Calvo.

Publicitat

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 d’Alzira ha ratificat hui la mesura de presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’investigat per la desaparició de Marta Calvo.

La messura ja havia sigut acordada per la jutge de guàrdia del partit judicial (la titular de Primera Instància i Instrucció 2) divendres passat. La causa està oberta inicialment per un delicte d’homicidi, sense perjudici d’ulterior qualificació.

PublicitatRovira  

La Guàrdia Civil cerca les zones on pogueren estar les restes de Marta Calvo

Agents de la Guàrdia Civil han iniciat controls “exhaustius” de les zones on pogueren estar les restes de Marta Calvo, la jove de 25 anys desapareguda des del 7 de novembre a Manuel.

El subdelegat del Govern, González Cachorro, ha destacat que s’ha représ la cerca, en la qual novament la Guàrdia Civil ha demanat la mobilització de la Unitat Militar d’Emergències (UME), i han començat els “controls exhaustius de totes les zones on pogueren estar les restes, segons les manifestacions de l’acusat”.

“Entrem en una fase molt lenta, molt minuciosa on haurem de fer un esforç molt important per a trobar les evidències que corroboren o no les versions que ha facilitat l’acusat”, ha apuntat.

El subdelegat del Govern ha recordat que el detingut es va acollir al seu dret a no declarar davant el jutge de guàrdia dissabte passat, perquè no era el competent en este cas.

PublicitatJuega Limpio Orihuela