23 C
Valencia

Cinc anys de presó per intentar matar a un company de treball en una granja d’ovelles de Castelló

L'Audiència Provincial li considera autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i contempla l'atenuant d'embriaguesa.

- Publicitat -AVL

La Secció Primera de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a cinc anys de presó per un delicte de temptativa d’homicidi a un home de 49 anys que va intentar matar a un company de treball en una granja d’ovelles de Castelló. La sentència, que aprecia la circumstància atenuant d’embriaguesa, ha sigut dictada després que el condemnat reconeguera els fets i la fiscalia i la defensa del condemnat aconseguiren un acord de conformitat per a la qualificació del delicte i la imposició de la pena. La fallada prohibeix a l’agressor acostar-se i comunicar-se amb la víctima per qualsevol mitjà durant un període de tres anys, a comptar després del compliment de la pena de presó.

L’intent d’homicidi va ocórrer l’abril de 2019 en la granja en què els dos homes treballaven, en el Camí Serradal de Castelló quan van iniciar una discussió durant la qual l’agressor va colpejar a l’esquena i al braç al seu company amb un pal que tots dos usaven per a moure el bestiar. A conseqüència dels colps, la víctima va caure a terra, la qual cosa va aprofitar el condemnat per a amenaçar-la de mort i clavar-li en el costat una navalla que usaven per a treballar en l’explotació ramadera.

La víctima va necessitar assistència hospitalària i quirúrgica. La sentència relata que el penat va actuar sota la influència de begudes alcohòliques que van minvar lleument les seues capacitats en el moment dels fets.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià