Presó provisional, comunicada i sense fiança per al presumpte autor de la mort d’una octogenària a l’agost de 2018

L'home està investigat en una causa oberta pel citat jutjat per delictes d'homicidi i robatori amb força a casa habitada. Agents de la Policia Nacional van detindre aquest dimecres a Bétera aquesta persona, de 39 anys

Publicitat

El titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de València ha acordat aquest divendres l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l’home detingut per la Policia Nacional com a presumpte autor de la mort d’una octogenària el cadàver de la qual va ser localitzat en sa casa de València el passat 20 d’agost.

L’home està investigat en una causa oberta pel citat jutjat per delictes d’homicidi i robatori amb força a casa habitada. Agents de la Policia Nacional van detindre aquest dimecres a Bétera aquesta persona, de 39 anys.

PublicitatRovira  

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies, de la troballa del cadàver d’una dona de 82 anys en el seu domicili de València, ha apuntat la Prefectura en un comunicat.

Encara que al principi tot apuntava al fet que es tractava d’una mort natural, en no haver-hi indicis de violència, els resultats de l’autòpsia van determinar que la causa de la mort era “d’etimologia homicida en haver mort per asfíxia per sufocació”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela