Un jutjat decreta presó provisional per al detingut per la mort violenta d’un veí d’Ontinyent

Agents de la Policia Nacional van detindre dissabte este home com a sospitós de la mort d'un veí de 67 anys

Publicitat

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 d’Ontinyent (València) ha acordat este dimarts l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l’home detingut dissabte passat com a presumpte autor de l’homicidi d’un veí d’esta localitat.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), les actuacions en esta causa estan declarades secretes i la jutgessa, que està en funcions de guàrdia, s’ha inhibit de la causa en favor del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1, que ja havia obert diligències prèvies per estos mateixos fets.

PublicitatRovira  

Agents de la Policia Nacional van detindre dissabte este home com a sospitós de la mort d’un veí de 67 anys d’este municipi valencià, el cos del qual va ser trobat sense vida i amb signes de violència dissabte passat, segons van confirmar a Europa Press fonts properes a la investigació.

L’arrest es va produir set dies després de la troballa del cadàver. El dissabte anterior, dia 6, la nóvia del fill de la víctima va trobar el cos sense vida de l’home en la vivenda.

Els primers indicis apuntaven al fet que la mort es va produir per causes violentes, per la qual cosa, la Policia Nacional va obrir una investigació que es va saldar, finalment, amb la detenció d’este home, el presumpte autor de l’homicidi.

PublicitatJuega Limpio Orihuela