Condemnat a 4 anys de presó per assestar nou punyalades al seu company de pis a Tavernes Blanques

L'Audiència de València li considera autor d'un delicte de lesions agreujades.

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a quatre de presó per un delicte de lesions agreujades per ús d’instrument perillós a un home que li va assestar nou punyalades al seu company de pis, amb el qual estava discutint. El condemnat indemnitzarà a la víctima amb 6.990 per les ferides i per les seqüeles que va patir després de l’atac.

La vista oral es va celebrar el passat 15 de juny i en ella, el Ministeri Fiscal i la defensa de l’acusat van aconseguir un acord sobre els fets, la seua qualificació i la pena a imposar, acord que va comptar amb la conformitat de l’acusat.

L’agressió es va produir l’11 de juliol de 2018, en el transcurs d’una discussió en el pis que compartien l’agressor i la víctima a Tavernes Blanques. El penat va agafar un ganivet de cuina amb una fulla de 23 centímetres de longitud i, amb ànim de lesionar al seu company de pis, li ho va clavar fins a nou vegades per tot el cos.

El perjudicat, de 35 anys, va patir diverses ferides punxants, hematomes i contusions i va necessitar ser operat d’urgència per a la sutura d’unes aqueixes lesions, que podria haver sigut mortal de no haver mitjançat assistència mèdica.