L’Audiència de València condemna a 12 anys de presó a un jove que va violar a una menor de 13

La sentència declara provat que va forçar sexualment a la menor, amb la qual havia iniciat una relació sentimental dies enrere.

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a 12 anys de presó per un delicte d’agressió sexual a un jove que va violar a una nena de 13 amb la qual havia iniciat una relació sentimental uns dies abans.

La Sala li prohibeix acostés o comunicar-se durant 13 anys amb la víctima, a la qual haurà d’indemnitzar amb 9.000 euros pels danys morals que va sofrir la menor, i li imposa a més cinc anys de llibertat vigilada.

Rovira  

Els fets van succeir el 7 de juliol de 2017, quan l’acusat, de 21 anys, va convidar al seu domicili a la menor, amb la qual havia iniciat una relació afectiva dies enrere.

Segons el relat de fets provats que fa la sentència, el condemnat coneixia perfectament l’edat que tenia la nena i va aprofitar que es trobaven solos a casa per a portar-la a la seva habitació i obligar-la a mantenir relacions sexuals.

Els magistrats expliquen en la fallada, que pot ser recorregut davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que la víctima es va negar als seus requeriments després d’advertir-li que no podia consumar relacions perquè “era mossa i les gitanes no feien això”. La menor va sofrir lesions genitals a causa de l’agressió sexual.

PublicitatJuega Limpio Orihuela