85 presos aïllats en la presó d’Albocàsser per un positiu per covid

CSIF adverteix que mentre no es posen mesures es posa en risc la salut de treballadors i dels interns, sobretot els perfils entre els quals predominen immunodeficiències severes.

En estos moments, CSIF informa que s’ha hagut de declarar l’aïllament d’un mòdul complet a causa de la detecció d’un positiu per coronavirus en el taller productiu. Este cas confirmat de covid-19 suposa l’aïllament en el mòdul d’un total de 85 reclusos, 23 dels quals han tingut contacte estret amb el positiu (un monitor d’un taller de fusteria metàl·lica) i per tant se’ls realitzarà la prova PCR.
El sindicat CSIF ha denunciat este dijous el retard en la instauració de mesures en els establiments penitenciaris de Castelló destinades a previndre possibles brots de covid-19. CSIF reclama el cessament de tota activitat externa a estes presons, atés que la seua infraestructura i ocupació fan “inviable contindre un brot de grans dimensions”. A més, CSIF adverteix que mentre no es posen mesures es posa en risc la salut de treballadors i dels interns, sobretot els perfils entre els quals predominen immunodeficiències severes.

CSIF insisteix en la urgència de les mesures que ve reclamant.CatalanSpanish