El pressupost de l’Ajuntament de la Vall d’Alba serà de 2.933.685,54 euros

La Vall d'Alba disposarà de 280.000 euros més l'any 2018 per a inversions i serveis, situant el seu pressupost en 2,9 milions d'euros.

Els comptes de l’Ajuntament de la Vall d’Alba ascendiran el pròxim any 2018 a 2.933.685,54 euros, una xifra que suposa un augment de 280.000 euros pel que fa a les del present exercici. Així ho ha anunciat avui l’alcaldessa Marta Barrachina en la comissió informativa d’Economia, Hisenda i Patrimoni, de la qual formen part els dos grups polítics amb representació en el ple, que debatrà i aprovarà el document el pròxim 5 de desembre. “D’aquesta manera, el pressupost de la Vall d’Alba 2018 estarà actiu des de l’inici de l’any, perquè tots els serveis, que es presten als valldalbenses i les inversions, que s’escometran puguen abordar-se sense cap demora”, indica l’alcaldessa.

“L’augment dels comptes en 280.000 euros es deu a tres factors: l’entrada en vigor de la revisió i regularització del Cadastre duta a terme pel Ministeri d’Hisenda, que ha aflorat les construccions que estaven de manera alegal en la localitat, l’augment de les transferències de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana”, i “la contínua millora en la gestió de les despeses corrents de l’Ajuntament, que es redueixen en 46.000 euros més, gràcies a que s’han reduït al mínim totes les despeses de funcionament i optimitzat els recursos personals i materials que disposa el consistori”.

D’altra banda, i segons les grans línies, que ha presentat l’alcaldessa de la Vall d’Alba als grups polítics municipals, el capítol d’inversions per al 2018 augmenta en 120.000 euros, ascendint a la quantitat de 452.000 euros, que permetran “seguir millorant infraestructures i mantenint la xarxa d’instal·lacions i serveis que reben els valldalbenses”.

“I tot sense augmentar els tributs, que ja van baixar en el primer any d’aquesta legislatura i es mantenen en els mateixos nivells des de llavors”, ha destacat l’alcaldessa de la Vall d’Alba, qui avança: “El pressupost que votarem en el ple del pròxim dia 5 són els comptes que necessiten els valldalbenses, realistes, inversores, que estan orientades a cobrir totes les necessitats socials dels veïns i portaran millores a tots els punts del terme municipal, tant del casc urbà com de les pedanies”.

 

CatalanSpanish