El PSPV valora la inversió del Govern Central a la província com “els millors pressupostos per a Castelló”

Les diputades, Susana Ros (PSPV_PSOE) i Marisa Saavedra (Unides-Podem) han qualificat els comptes com "feministes" i representant l'inici "d'un canvi de paradigma".

La diputada socialista Susana Ros i la diputada d’Unides-Podem, Marisa Saavedra han valorat este dijous els pressupostos Generals de l’Estat per a la província de Castelló mostrant la seua satisfacció.

Ros ha afirmat que són “els millors pressupostos per a Castelló”. Ha indicat que la inversió “puja un 68%, destinant més de 246 milions d’euros a la província, és a dir, al voltant de 427 euros per habitant”.

Sempre amb el constant referent de pressupostos anteriors del govern de Rajoy en el seu discurs, la diputada socialista ha destacat que Castelló “existeix als pressupostos Generals de l’Estat”. A més els ha qualificat de “pressupost feminista”. També ha fet referència a qua s’arribarà “al 10% que correspon per finançament, encara que ara estan valorats en el 9,6%”.

La representant socialista ha parlat que es contemplen “més 239.000 euros d’inversió i això també es trasllada en treball”. A més ha recalcat que la pandèmia “ha obert els ulls i la oïda per a invertir en les persones”.

Per la seua part, des d’Unides Podem, Marisa Saavedra, també s’ha referit a estos pressupostos com a exemple “d’un canvi de paradigma“, destacant el caràcter més social en temes com lloguers, sanitat o dependència entre altres.

Així Saavedra ha assenyalat el reforç a la Sanitat Publica, l’atenció a la dependència o l’impuls als Serveis Socials, a més d’altres aspectes com a la investigació i a la digitalització.

Pel que fa al País Valencià, la diputada de la formació morada també s’ha referit a “l’avanç cap a un model de finançament just“, encara que ha recordat que està pendent encara eixe nou model.

CatalanSpanish