Participació Ciutadana presenta les propostes per als Pressupostos Participatius a Peníscola

En este primer dilluns de setembre la regidora de Participació de Ciutadana, Raquel París, en companyia de l'alcalde de la localitat, Andrés Martínez ha presentat les propostes per als pròxims Pressupostos Participatius.

Raquel París ha assenyalat que ja es la tercera edició d’esta iniciativa en el municipi, mostra del caràcter obert i participatiu del consistori. En edicions anteriors, es van tramitar mitjançant este procediment actuacions com la reparació de la teulada de l’Ermita de Sant Antoni, l’asfaltat del Camí Cervera, l’adequació d’un “Skate Park”.

En esta ocasió, després del filtre tècnic i després d’haver passat per la Junta de Portaveus, les propostes que eixiran a votació són: l’asfaltat del Camí La Volta, valorat en 65.000 € i l’empedrat de l’Avinguda Papa Lluna. Els veïns majors de 18 anys i empadronats en la localitat podran votar en el SAC (Servici d’Atenció Ciutadana) des del pròxim dia 18 de setembre fins al 27 del mateix mes, just després de Festes, en l’horari de 09.00 a 14.00 hores.

Després, Andrés Martínez ha assenyalat que els pressupostos municipals es poden presentar a Peníscola amb tanta antelació gràcies a la bona gestió i a l’estabilitat de l’equip de govern, que gaudix de majoria absoluta en el Ple. Finalment, també ha remarcat el caràcter transparent i obert d’este Ajuntament, que a part d’impulsar estos pressupostos participatius, està en continu contacte amb la ciutadania i el teixit associatiu local, i mostra d’açò és que en dates recents s’han inscrit en el municipi les associacions número 82 i 83.

ValenciàEspañol