El govern d’Alboraia aprova els pressupostos 2019 amb el vot fraccionat de Compromís

El grup Compromís per Alboraia va trencar la seua disciplina de vot per a donar suport al PSOE en l'aprovació dels pressupostos.

El dilluns 21 de març, es va aprovar el pressupost per a l’exercici 2019 amb els únics vots a favor dels 7 regidors de l’Equip de Govern juntament amb 1 únic vot de la Portaveu i candidata a l’alcaldia pel grup Compromís Alboraia, Angels Belloch, i votant en contra tota l’oposició, PP, Ciudadanos, IU i abstenció la resta de regidors de Compromís.

Durant el debat dels pressupostos ja es vió la diferència de criteris en el si del grup compromis, portant-se a l’extrem de votar per separat, donant així la portaveu amb el seu vot i pel vot de qualitat de l’alcalde, la possibilitat d’aprovar uns pressupostos a dos mesos d’eleccions, que no compleixen amb les expectatives i necessitats dels veïns del nostre municipis.

Rovira  

El govern municipal s’ha vist incapaç d’aprovar uns pressupostos durant l’exercici 2018 i s’ha estat treballant amb pressupostos prorrogats de l’exercici 2017, el mateix que durnate els primers mesos del 2019.

Per això, des del Partit Popular d’Alboraia, hem entés que no es podia donar suport a aquests prespuestos que són dolents per als veïns d’Alboraia, i que a dos mesos d’eleccions i sent possible que una nova corporació entre a governar el ayto d’Alboraia, s’hauria de tindre les mans lliures per a preparar uns pressupostos on se de cabuda a totes les demandes dels veïns del nostre municipi.

PublicitatJuega Limpio Orihuela