25 C
Valencia

Més d’un milió d’autònoms cobraran hui la prestació extraordinària per cessament d’activitat

També a final de maig, els autònoms que van presentar la sol·licitud durant la segona quinzena d'abril cobraran 47 dies.

- Publicitat -AVL

Més d’un milió d’autònoms que van sol·licitar l’ajut extraordinari per cessament d’activitat i han rebut el vistiplau de la Seguretat Social cobraran la prestació este dijous, després que el Govern espanyol abonara un primer pagament el passat 17 d’abril.

En concret, els treballadors per compte propi que ja van rebre el 17 d’abril els primers 30 dies d’este suport (més de 919.000 persones), este dijous rebran la prestació corresponent a 17 dies (del 14 d’abril al 31 d’abril).

Els autònoms que van quedar fora del pagament per la falta de documentació o problemes informàtics cobraran un total de 47 dies de prestació, i els autònoms que hagen presentat les sol·licituds al març o la primera quinzena d’abril, el 31 de maig rebran la prestació corresponent a 77 dies.

També a final de maig, els autònoms que van presentar la sol·licitud durant la segona quinzena d’abril cobraran 47 dies. Segons va assenyalar ATA a Europa Press, estes ajudes extraordinàries que van començar el 14 de març acabaran el 31 de maig (prestació única de 77 dies).

Fins al 21 d’abril es van resoldre favorablement 1.039.598 prestacions i se n’han denegat 38.605, de les quals 3.685 desistides. Segons va informar el Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, la taxa d’acceptació supera el 90% i ara com ara encara queden 76.722 sol·licituds pendents de resoldre.

Segons el Ministeri, fins al 22 d’abril, la Seguretat Social havia rebut més d’1,1 milions de sol·licituds, la qual cosa suposa que el percentatge de treballadors per compte propi que han sol·licitat la prestació se situa en el 35,5% dels cotitzadors.

El passat 17 de març, el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, va anunciar esta ajuda extraordinària, diferent del cessament d’activitat ordinari, al qual es poden acollir els autònoms que hagen tancat el negoci per la crisi o que hagen reduït de manera significativa l’activitat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià