8.7 C
Valencia

Més d’un milió d’autònoms cobraran hui la prestació extraordinària per cessament d’activitat

També a final de maig, els autònoms que van presentar la sol·licitud durant la segona quinzena d'abril cobraran 47 dies.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Més d’un milió d’autònoms que van sol·licitar l’ajut extraordinari per cessament d’activitat i han rebut el vistiplau de la Seguretat Social cobraran la prestació este dijous, després que el Govern espanyol abonara un primer pagament el passat 17 d’abril.

En concret, els treballadors per compte propi que ja van rebre el 17 d’abril els primers 30 dies d’este suport (més de 919.000 persones), este dijous rebran la prestació corresponent a 17 dies (del 14 d’abril al 31 d’abril).

Els autònoms que van quedar fora del pagament per la falta de documentació o problemes informàtics cobraran un total de 47 dies de prestació, i els autònoms que hagen presentat les sol·licituds al març o la primera quinzena d’abril, el 31 de maig rebran la prestació corresponent a 77 dies.

També a final de maig, els autònoms que van presentar la sol·licitud durant la segona quinzena d’abril cobraran 47 dies. Segons va assenyalar ATA a Europa Press, estes ajudes extraordinàries que van començar el 14 de març acabaran el 31 de maig (prestació única de 77 dies).

- Publicitat -

Fins al 21 d’abril es van resoldre favorablement 1.039.598 prestacions i se n’han denegat 38.605, de les quals 3.685 desistides. Segons va informar el Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, la taxa d’acceptació supera el 90% i ara com ara encara queden 76.722 sol·licituds pendents de resoldre.

Segons el Ministeri, fins al 22 d’abril, la Seguretat Social havia rebut més d’1,1 milions de sol·licituds, la qual cosa suposa que el percentatge de treballadors per compte propi que han sol·licitat la prestació se situa en el 35,5% dels cotitzadors.

- Publicitat -

El passat 17 de març, el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, va anunciar esta ajuda extraordinària, diferent del cessament d’activitat ordinari, al qual es poden acollir els autònoms que hagen tancat el negoci per la crisi o que hagen reduït de manera significativa l’activitat.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,315FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Pla d’Habitatge de Castelló xifra en 25 milions la inversió necessària per a cobrir la demanda habitatge social

La Regidoria d'Habitatge té el repte d'incrementar al costat del Consell el parc públic en aquesta legislatura i mobilitzar lloguers assequibles

Els centres educatius de Borriana es bolquen amb la formació en igualtat per a l’alumnat

A més de vestir arbres dels patis i elaborar papallones teixides amb #filsperlaigualtat, han preparat lectures, tallers i exposicions que reforcen el compromís i el suport amb les víctimes de la violència de gènere.

Bars de València, Sueca, Gandia, Alzira i Requena s’emporten els premis Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Un bar d’Eslida s’emporta el premi Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Compromís reclama un permís retribuït per als i les treballadores que han de cuidar a persones menors d’edat en quarantena per la Covid19

Actualment aquest permís només s'atorga per cura de les persones menors que han donat positiu, no per als que han de tindre cura de persones menors que guarden quarantena obligatòria sense estar contagiades
- Advertisement -

: Valencià