Detenen a un jove de 22 anys per una presumpta agressió sexual a València

La Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València al costat d'agents de Policia Nacional van detenir ahir a un home de 22 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una dona a l'interior del pati d'un edifici en el barri de Benicalap.

flames
PublicitatAVL

La Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València al costat d’agents de Policia Nacional van detenir ahir a un home de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a una dona a l’interior del pati d’un edifici en el barri de Benicalap.

Els fets van ocórrer al voltant de les 05:23 hores, segons avís del 112 a la sala del 091 i 092, dirigint patrulles de tots dos cossos al lloc. La dona va comentar als policies que havia sigut víctima, cap a escassos minuts, d’una agressió sexual per part d’un home.

PublicitatRovira  

Segons va manifestar la dona en la seua declaració, els fets es van produir en el pati d’un edifici al que tots dos van entrar després que la dona accedira a prendre una consumició alcohòlica amb el detingut. Després de baixar una cervesa de l’edifici, el detingut va abusar sexualment de la dona oposant resistència i manifestant-ho en tot moment. Va ser llavors quan presumptament l’home la va agredir i va immobilitzar, estrenyent fortament la seua boca perquè no poguera cridar demanant ajuda.

Després d’agredir-la, el detingut va sostraure presumptament 25 euros de la cartera de la dona i va desaparèixer a l’interior de l’edifici. La dona va cridar a l’interior del portal i en la via pública demanant ajuda. Quan els agents i les agents arriben al lloc aprecien immediatament nombrosos desperfectes en el pati i, després de parlar amb la dona i que aquesta facilite una descripció del presumpte agressor, entrevisten a diversos testimonis que expliquen els sorolls i crits que havien escoltat motiu pel qual havien cridat al 112.

Els i les agents cerquen al sospitós en la finca, pregunten per un individu que coincideix amb les característiques que ha facilitat la dona fins que s’entrevisten en el mateix edifici amb el pare del jove que acaben detenint. Aquest els manifesta inicialment que creu que el seu fill no està però en anar a comprovar-ho, els indica que es troba dormint. Quan li traslladen que li requereix la policia, aquest s’alça i mentre ho acompanyen pel portal, la víctima ho reconeix amb tota certesa com l’home que li havia forçat sexualment.

El jove de 22 anys és traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia mentre que la dona va ser traslladada a un centre hospitalari on va ser atesa per un mèdic forense.