21.7 C
Valencia

Estos són els productes sanitaris amb preu limitat que ha marcat l’Estat

La Comissió Interministerial de Preus dels Medicaments ha fixat els preus en el Butlletí Oficial de l'Estat.

- Publicitat -AVL

Des d’este divendres les mascaretes quirúrgiques tindran un cost màxim de 0,96 euros, amb IVA inclòs, després de la publicació de l’acord de la Comissió Interministerial de Preus dels Medicaments en el Butlletí Oficial de l’Estat i que fixa l’import.

En el cas dels gels i les solucions hidroalcohòliques, el preu serà de 0,021 euros/ml per a envasos de 150 ml, 0,018 per a envasos entre 150 ml i 300 ml i de 0,015 euros/ml per als de 300 a 1.000 ml.

La fixació de preus màxims per part del Ministeri de Sanitat està destinada a garantir l’accés de la població als productes d’ús recomanats com a mesures higièniques per a la prevenció de contagis de Covid-19.

La fixació de preus era una reivindicació del Consell General de Col·legis Farmacèutics, que ha valorat positivament la regulació de les mascaretes quirúrgiques, en considerar que frenarà l’especulació. L’organització col·legial ha recordat, no obstant això, que la seua proposta va ser fixar el preu en origen, amb la finalitat d’evitar desproveïments.

No es compensarà els que les hagen comprades a preus superiors

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assegurat que no hi haurà cap mena de compensació per a les farmàcies que hagen adquirit mascaretes a preus superiors als 0,96 euros fixats.

Illa ha destacat el “molt bon paper” que està fent la xarxa de farmàcies d’Espanya. A més, atés que este tipus de mascaretes són un producte molt demandat, ha afegit que: “entenc que cap farmàcia tindrà estoc d’este producte que ha anat tenint eixida en el mercat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià