Previsions astrològiques per Dhanna Astròloga (del 09/09 al 15/09)

PublicitatAVL

Àries (21/3 al 20/4)
Mart, que transita pel signe de Verge, activa el teu sector laboral i de la salut. Dies de gestions i possibles visites per millorar les condicions en un sentit i altre.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Amb diversos planetes transitant per Casa III, l’activitat se centra en tràmits, converses, desplaçaments i estudis. Dies d’anar amunt i avall i de manteniment de la salut.

PublicitatRovira  

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Amb un bon pes de planetes transitant per la Casa XII, pots viure un moment de processos interns, de replantejar-te moltes coses. Valores les teues prioritats a la vida.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Interessants converses amb persones que són lluny de tu. A més, podria sorgir una forta atracció amb algú en la distància. Poses la mirada en objectius més espirituals.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
El sector afectiu es veu activat per la presència de diversos planetes. Tant si es tracta d’amor de parella com dels fills, et sents amb ganes de compartir el millor de tu.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Si et deuen diners, ja no esperes més i fas els tràmits per reclamar-ho. Tensió a l’àmbit afectiu, on pots patir una decepció si no has triat correctament. De tot s’aprén.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Les teues preocupacions poden centrar-se ara en l’economia. Potser t’anirà bé implementar un pla d’estalvi, per tal de poder fer front a una sèrie d’obligacions futures.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
La màxima atenció en aquest moment, està posada en qüestions materials. Urà, el regent d’Aquari, amb aspecte a planetes a Verge, inclina a preservar i a modificar hàbits.

Bessons (21/5 al 21/6)
El sector domèstic i familiar presenta més activitat del normal. Potser valores un trasllat o una renovació de la decoració. Interessants converses al voltant de la taula.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Felicitats! Els nadius de Verge feu anys en aquest període. Es renova la vostra energia i amb ella, la il·lusió vers nous projectes laborals. Potser toca viatjar per feina.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Tensió de Júpiter amb planetes a Verge i Peixos, que cau als sectors professional i domèstic, i et fa moure fitxa. Potser hauràs de prendre una decisió que no és senzilla.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
Els bons aspectes en signes de Terra, et poden portar una etapa de millor estabilitat en la parella i a establir projectes de cara al futur per millorar la teua economia.

Publicitat