Previsions astrològiques per Dhanna Astròloga (del 15/07 al 21/07)

Àries (21/3 al 20/4)
Mart, en aspecte tens amb Urà, avisa que les presses no són bones. També pots aprofitar tota aquesta energia per a posar-te al dia, en aquells assumptes que t’ho demanen.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
El retorn de Mercuri a Cranc, pot fer que toqui moure paperassa, o que t’hages de tornar a desplaçar pel que creies acabat. També inclina que medites i prengues nota.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Possiblement has de rectificar algun objectiu, amb el retorn de Mercuri a Cranc, transitant per la teua Casa X. Assumptes familiars no resolts, demanen la teua atenció.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Dies de conéixer gent nova, converses interessants i algun retrobament amb persones del passat, amors inclosos. Segueixes el camí traçat i no el varies per res, ni ningú.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
L’oposició de Venus amb Saturn, pot fer que mentre tu penses en algú del passat, i establir un pont, a l’altra banda pots trobar una actitud menys predisposada al diàleg.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
FELICITATS! El Sol entrarà al teu signe, obrint el període de recarregar energia i il·lusions per l’any que comença. Mercuri i Venus a Cranc inclinen a comprendre emocions.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Oportunitats per enfrontar algunes situacions, sobretot les produïdes per mals entesos. Però tu no podràs tindre la raó en tot, i t’anirà bé practicar certa flexibilitat.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
La tensió d’Urà amb Mart, t’inclina a posar-te en algunes situacions de les quals no sabràs com sortir-te’n. Un excés de franquesa, podria espatllar les teues relacions.

Bessons (21/5 al 21/6)
Mercuri, retrògrad, torna a Cranc i inclina a una visió de les coses, més connectada a les emocions. Període de reflexió i també per l’opció a una segona oportunitat.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Mercuri, retornant a la Casa XI, et fa mirar cap al teu futur, o el dels teus nets. Pots pensar en la tornada a un lloc del passat o la pàtria que vas deixar enrere.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Saturn i Plutó en trànsit per la Casa II, demanen contenció i fer un ús responsable dels recursos. Això t’orienta cap a altres facetes de la vida que potser havies oblidat.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
Reps, un excel·lent suport de Venus que pot despertar el teu costat més romàntic. També hi ha necessitat de perdonar als qui t’han fet mal i de trobar un camí de pau.

ValenciàEspañol