Previsions astrològiques per Dhanna Astròloga (del 17/06 al 23/06)

Àries (21/3 al 20/4)
Necessitat d’expressar el teu punt de vista en família. Sobretot si hi ha coses que s’arrosseguen sense aclarir. Però compte, algun aspecte tens obliga a la moderació.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Felicitats! El Sol entra al teu signe i renoves energies. A més de la vitalitat de Mart a Cranc, toca entendre’s amb persones oposades a tu. No és fàcil, però s’ha de provar.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
L’oposició de Venus amb el Sol, t’inclina a pensar en el que t’agrada i a dedicar més temps al que et demana l’esperit. Bon moment pel descobriment del talent artístic.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
El sector laboral es troba beneit per un treball nou on et trobaràs a gust, o bé una etapa d’avenços importants. També es pot veure alleugerida alguna molèstia de salut.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Les qüestions relatives als germans entren en un període de moviment. Si no és el cas, pots entrar en una etapa de comunicacions vàries o reclamacions de diferent tipus.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
El Sol entra a la Casa XII, inclinant a la reflexió i intent de consciència del teu costat difícil. Compte amb enganys i mentides, que acabarien sortint a la llum aviat.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
L’oposició de Mart i Mercuri a Plutó et segueix posant en situacions que no controles del tot. Pots conéixer gent nova amb la qual hi hauria bona connexió emocional.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
El Sol ja transita per la teua Casa VI i els assumptes laborals demanen la teua atenció. S’obre una etapa de millores i avenços. Compte amb les possibles lluites de poder.

Bessons (21/5 al 21/6)
El Sol inicia trànsit per la teua Casa II, i entre això i el trànsit de Mercuri i Mart, cal tindre controlada l’economia. Sobretot els deutes, préstecs o assumptes fiscals.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Pots sentir més necessitat d’expressar emocions. Assumptes del passat retornen per oferir-te una altra visió de les coses. Toca arribar a alguns acords amb la parella.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Tu cerques la veritat i l’autenticitat, i altres persones tenen una visió més pragmàtica i racional. No deixes el teu full de ruta establit per acontentar als altres.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
Reps una bona dosi de realitat amb el bon aspecte de Saturn vers Neptú. I també pots experimentar un augment de la vitalitat, amb el trànsit de Mart per la teua Casa V.

ValenciàEspañol