Previsions astrològiques per Dhanna Astròloga (del 22/07 al 28/07)

Àries (21/3 al 20/4)
Mart en aspecte a Júpiter, t’empeny a voler passar-ho bé. Dies de celebracions i de possibles viatges. L’esport també pot ser una bona teràpia per equilibrar energies.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Si Mart a la teua Casa II, ja impulsava a ocupar-te de les finances, ara amb el Sol per aquest sector, et reafirmes en els teus valors i defenses el preu del teu treball.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Atenció d’assumptes familiars o domèstics que podien estar pendents, com donar una mà de pintura. També tens ganes de posar-te al dia i fer-te algun tractament de bellesa.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Amb el Sol i Mart, transitant per Casa VIII, sents que has de mostrar-te contingut i prudent. Vius un període de certa espera, però també de grans aprenentatges emocionals.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Venus, conjunt a Mercuri, obre vies de comunicació amb persones del teu passat, potser germans. Pots sentir nostàlgia d’altres temps i tornar a llocs que et porten records.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
El Sol en tensió amb Urà, inclina a tindre una posició massa inflexible i no voler fer canvis. Pensa que potser és bo per tu, adquirir noves maneres de gestionar-te.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Si havies perdut la comunicació amb una persona que es troba lluny, es pot recuperar. T’aniria bé sortir una mica de la rutina i gaudir de les hores de llum i de l’estiu.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
La quadratura del Sol a Urà, inclina que hages de compartir. Pot ser amb la parella, en un grup o societat, però les circumstàncies porten a un exercici d’adaptabilitat.

Bessons (21/5 al 21/6)
Mercuri conjunt a Venus, transitant la teua Casa II, et porta a moure’t per qüestions materials. Dies de gestions bancàries o per aconseguir una nova font d’ingressos.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Amb Mercuri conjunt a Venus, es poden viure moments molt agradables amb els amics. També la probabilitat d’augmentar el cercle d’amistats i de fer alguna sortida plegats.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Sembla que per mirar cap al futur, has de tirar un xic enrere. Si bé pots tindre la sensació que retrocedeixes, és només per agafar impuls. Tingues fe en el teu instint.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
L’aspecte de Mercuri en retrogradació, tornant cap a Neptú, obre vies de comunicació amb els qui estimes. Una persona del teu passat afectiu.

ValenciàEspañol