Previsions astrològiques per Dhanna Astròloga (del 23/09 al 29/09)

PublicitatAVL

Àries (21/3 al 20/4)
Sembla que de cara a la nova temporada, tingues l’edat que tingues, pots mostrar interés a formar-te. Es poden donar desplaçaments per motius familiars, en estos dies.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Si no estàs prou satisfet en el sector laboral, amb Júpiter fent tensió a Neptú, cercaràs altres opcions. Fins i tot, no descartes haver de canviar de lloc de residència.

PublicitatRovira  

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Estàs pendent de resoldre alguns assumptes del sector de la salut i laborals i això encara et dóna una mica de neguit. Però les teues emocions es tornen més optimistes.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Pot sorgir un assumpte laboral en un altre indret, el que significaria un proper canvi de residència. Et preocupa el descans i voldries millorar-lo per trobar-te més bé.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Els assumptes legals, que potser es van quedar paralitzats, sembla que arrenquen de nou. Et mous entre estalviar o gaudir del lleure. Potser cal posar al dia els comptes.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Molts planetes a Casa II, mostren que el teu interés del moment, és material. També pot caldre un repàs a la filosofia de vida pròpia, per trobar més sentit a tot plegat.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Amb diversos planetes a Verge, transitant la teua Casa XI, t’inclines a posar el focus en les qüestions laborals i materials, i te’n preocupa sobretot, la projecció futura.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Les qüestions relatives a la llar prenen protagonisme, i potser penses a invertir en una nova casa. La salut sexual és una àrea de l’existència dels adults, que t’interessa.

Bessons (21/5 al 21/6)
En estos dies pots haver de passar més temps a casa del que és habitual en tu, siga per qüestions de salut, o bé perquè t’has apuntat, com d’altres, a la tele feina.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Amb tants planetes al teu signe, pots sentir-te protagonista. Irradies una energia que pot procurar-te seguidors. Si necessites divulgar-te, este pot ser un bon moment.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Voldries que les coses agafassen un altre ritme, especialment el que té a veure amb la feina i els diners. És un bon moment per fer una anàlisi detallat de què cal millorar.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
La professió pot demanar més energia en nous projectes, el que pot restar temps per altres activitats o per estar amb la parella. Fes la teua valoració per triar el millor.