Primark arriba a València amb la seua nova tenda insígnia del centre

La tenda compta amb 50 emprovadors, 46 caixes i àrees de descans i recàrrega de dispositius mòbils, així com d'accés gratis a Wifi

La multinacional irlandesa Primark ha inaugurat aquest dimecres la seua nova tenda insígnia en ple centre de València, l’expectació del qual ha desbordat les previsions de la signatura de moda i complements de baix cost en congregar a milers de persones a primera hora del matí a través dels seus tres accessos delimitats.

Aquest centre comercial presideix la nova plaça Aza del barri de Russafa, darrere de la plaça de Bous i entre els carrers de Russafa, Xàtiva i General Sanmartín, i obre les seues portes després de diversos anys d’obres i complexos processos administratius per autoritzar la construcció d’un nou complex de moda, oci i restauració en una zona que abans era un aparcament a l’aire lliure.

La nova tenda de Primark en el passatge del Doctor Serra, la quarantena cinquena d’Espanya i la 357 de tot el món, ofereix les últimes tendències per a dona, home i xiquet, així com complements i articles de bellesa i de llar, al llarg de tres plantes sobre una superfície superior als 5.000 metres quadrats.

En ella treballen 250 persones, el dotze per cent de les quals ha estat contractat per primera vegada, mentre que el 67 per cent de la plantilla total torna al mercat laboral, tot això gràcies al conveni amb l’Agència d’Ocupació València Activa de l’Ajuntament de la capital, que la seua titular, la primera tinent d’alcalde, Sandra Gómez, ha estat present en l’acte.

La festa preparatòria de l’obertura de portes, amb dotzenes d’empleats cantant i ballant per tot l’edifici, ha caldejat l’ambient per, quinze minuts abans de l’hora prevista, deixar entrar als primers compradors, en la seua immensa majoria xics i xiques que portaven esperant un parell d’hores.

No obstant això, les enormes cues en el passatge del Doctor Serra -tant des del carrer Xàtiva com des de General Sanmartín-, com en l’accés des del carrer Russafa auguren una llarga jornada de compres en aquest enclavament comercial, que compta amb 50 emprovadors, 46 caixes i àrees de descans i recàrrega de dispositius mòbils, així com d’accés gratis a Wifi, tot això amb les últimes tendències en disseny de tenda.

El director general de Primark per a Espanya i Portugal, Stephen Mullen, ha agraït als empleats el seu esforç per complir amb el termini anunciat fa dos mesos per obrir la que s’ha convertit en la tenda més gran d’aquesta signatura a la Comunitat Valenciana i la sisena que obri en aquesta regió.

Els plans immediats de l’empresa a Espanya demanen obrir durant aquest any noves tendes en Torre Sevilla i en Torrecardenas (Almeria). EFE

Publicitat