Primark prepara un ERTO per a tota la seua plantilla a Espanya

La cadena irlandesa compta amb 45 botigues i més de 7.000 treballadors a Espanya.

Primark, la signatura de moda low cost, ultima un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per causes organitzatives i de producció (ETOP) que afectarà a tota la plantilla a Espanya després de decretar-se el segon estat d’alarma. La companyia té una plantilla de 7.000 persones a Espanya.

L’objectiu de la multinacional irlandesa és que totes les botigues es troben sota el ETOP fins al 31 d’agost del 2021, perquè s’aplique en aquelles que es tanquen temporalment per indicacions d’organismes públics o les transaccions dels quals disminuïsquen a partir de les quantitats que es negocien esta setmana, segons ha informat el sindicat CC.OO.

La direcció de la companyia va remetre ahir als representants dels treballadors els informes tècnics en els quals s’han basat per a aplicar este ajust per causes organitzatives i de producció durant la constitució de la taula de negociació del ERTO.

Fi de les negociacions del ERTO ETOP

CC.OO. ha anunciat que s’han trencat les negociacions del ERTO que es anava debatent amb la companyia Primark per als treballadors afectats a Espanya.

Primark, que al març ja es va acollir a un ERTO després de decretar-se el primer estat d’alarma pel coronavirus, compte a Espanya amb més de 45 establiments repartits pel territori nacional i una plantilla de més de 7.000 empleats. La signatura no embene a través d’internet, per la qual cosa les restriccions l’afecten més que a la resta dels seus competidors.

ValenciàEspañol