20 C
Valencia

La primera setmana de tornada al cole dissipa dubtes COVID en les famílies

Una mitja de 50,000 usuaris diaris van accedir a la web d'Educació www.aulasegura en la setmana abans del retorn a les aules per a aclarir interrogants sobre els protocols covid als centres educatius.

- Publicitat -AVL

Al voltant de 702.000 persones han visitat Aulasegura.es de la Conselleria d’Educació durant les seues primeres dos semanes de funcionament. Concretament, 701.884 usuaris han visitat el web per a consultar 2.600.116 planes.

Destaca a més, que en la segona setmana de funcionament, del dilluns 7 al diumenge 13 de setembre, 261.197 usuaris han entrat al web per consultar 945.791 planes. És a dir que la tornada a l’escola i la informació prèvia oferida durant els dies anteriors ha funcionat perquè s’anaren resolent tots aquells dubtes que es podien plantejar les famílies i que van tindre també el seu reflex en les 1.654.325 planes consultades per més de 440.000 persones en la setmana abans que s’obriren els centres educatius.

Estes dades, segons Conselleria d’Educació, posen en evidència que aulasegura.es ha estat de gran utilitat per acostar d’una forma forma senzilla les normes i protocols de prevenció per fer segures les aules davant la Covid-19 a les familíes.

Concretament els dies en que més usuaris han accedit al aulasegura.es s’han concentrat en les cinc jornades laborals que van de l’1 de setembre (dia rècord amb 129.314 usuaris) i el mateix 7 de setembre (54.552 usuaris). En eixos cinc dies laborals es van superar en totes les jornades els 50.000 usuaris.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià