20:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

InicioSucesos y tribunalesLa producció del...

La producció del catàleg d’àudio contes de Mislata continua gràcies a la participació del teixit associatiu

“Mislata Conta” és el nom del projecte de la regidoria de Biblioteques de Mislata que pretén crear un catàleg propi d’àudio contes per als xiquets i xiquetes de la ciutat. La iniciativa municipal es va posar en marxa fa uns mesos i segueix avançant gràcies a la implicació del teixit associatiu, ja que són els mateixos col·lectius veïnals els que s’encarreguen de dramatitzar els contes infantils.

Els últims a passar pels estudis de Mislata Ràdio, l’emissora municipal, han sigut els usuaris del Centre Ocupacional i l’associació Majors Voluntaris. El regidor que ha ideat i impulsat “Mislata Conta”, Javier Santes, no amaga “la vertadera il·lusió que ens fa veure com estan col·laborant i gaudint d’este projecte des de xiquets xicotets a persones majors i fins a xics amb diversitat funcional”.

“El príncep que parlava amb els animals” és el títol de l’últim conte a sumar-se al catàleg, una obra infantil que pretén alertar als més xicotets dels perills que genera l’enveja i l’egoisme. Els actors i locutors d’este conte han sigut els alumnes del taller de poesia de Majors Voluntaris, un grup de veïns encapçalats per Damián Cruz que compten amb una àmplia experiència davant dels micròfons, ja que compten des de fa anys amb un programa setmanal a Mislata Ràdio que s’emet els dilluns a les 13.30 hores.

Els àudio contes es graven tant en valencià com en castellà i pretenen servir com a eina per a la promoció de la lectura, especialment entre els més xicotets. No obstant això, un dels avantatges de dramatitzar un conte infantil és la possibilitat de poder oferir-ho a tots els públics, fins i tot a aquells que no saben llegir.

A més, estes “xicotetes obres d’art sonora”, com les anomena Javier Santes, “contenen missatges de marcat caràcter social i que pretenen educar als xiquets en valors com la solidaritat, la tolerància o el respecte a la diversitat”.

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

Aumentan a trece los fallecidos en el incendio de una discoteca en Murcia

De momento hay nueve heridos y no se descarta que pueda haber más víctimas mortales

Castellón recuperará su Festival Flamenco en 2024

La alcaldesa anuncia la recuperación de un evento cultural que tuvo su primera edición en el año 2015 y que no volvió a celebrarse durante los ocho años del tripartito

Juristes Valencians se concentraran en el Congreso para exigir compromisos con la Agenda Valenciana

Critican las escasas referencias a problemas valencianos y harán coincidir la concentración con la investidura de Pedro Sánchez

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.