19.3 C
Valencia

Una professora del CEIP El Patí de Silla dona positiu i altres dos docents estan confinats

Una professora de sisé de Primària del Col·legi El Patí de Silla ha donat positiu per coronavirus i altres dos docents del centre es troben confinats.

- Publicitat -AVL

Una professora de sisé de Primària del Col·legi El Patí de Silla ha donat positiu per coronavirus i altres dos docents del centre es troben confinats.

Els professors han de guardar quarantena, seguint el protocol de la Conselleria de Sanitat, segons ha informat l’Ajuntament de Silla.

Els pares i mares d’aqueixa aula han decidit no portar als seus fills a classe fins que Sanitat els fera una PCR per a confirmar que no estan afectats.

El consistori de Silla ha emés un comunicat en les xarxes socials, en el qual assenyala que, arran de la controvèrsia creada a partir de la detecció d’un cas positiu de coronavirus en una aula del CEIP El Patí, aclareix que malgrat no tindre cap competència en la matèria, l’alcalde, Vicente Zaragozá, ha estat en permanent contacte amb els familiars de l’alumna afectada, el president de l’AMPA i la direcció del centre.

De la mateixa manera, l’Ajuntament assegura que manté també contacte amb els caps de servei i infermeria del centre de salut de Silla, el cap del centre de salut d’Alzira i la Conselleria de Sanitat per a informar-se sobre l’evolució de la situació i prestar-los la seua col·laboració.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià