jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El programa Sona la Dipu 2017 ja coneix als seus dotze semifinalistes

El Sona la Dipu 2017 ja té als seus dotze semifinalistes. Després de la deliberació dels membres del jurat, que per primera vegada és paritari i inclou a músics professionals, s’ha escollit a Mireia Vilar, Six To Fix, Indian Hawk, The Vibrowaves, Odd Cherry Pie, Lost River Bastards, Pronoise, Clorophile, L’emperador, Frida, Mediterraean Roots i Durga. A més, romanen com a grups de reserva Deliri i Metropol.

Cadascun d’ells participarà en una de les quatre semifinals del programa, en les quals es disputarà passar a la final i per tant la possibilitat de ser un dels dos grups guanyadors de la present edició. La primera semifinal serà el pròxim 13 de maig a Burjassot. En ella participaran tres grups semifinalistes, dels quals un passarà a la final. Una cita en la qual actuaran Sidonie, La Habitación Roja i Rayden com a grups cap de cartell.

La segona semifinal serà el 23 de juliol a Alzira i comptarà amb la intervenció de La Pegatina i Sidonie. La tercera serà a Xàtiva el 16 d’agost i en ella estaran presents Love of Lesbian. L’última semifinal serà el 30 d’agost a Buñol i tindrà com a grups cap de cartell a Second, Miss Cafeina i Varry Brava.

Al voltant d’un centenar de grups s’han presentat al Sona la Dipu 2017, que reforça el seu concepte amb una forta aposta per la promoció de bandes valencianes al llarg de tot l’any. Així, es repeteix la fórmula iniciada en la passada edició, potenciant la presència de bandes participants en el programa en festivals de referència a nivell nacional i internacional. D’aquesta manera, el projecte estarà present en festivals com el Primavera Sound, el Festival de les Arts, el Low Festival o l’Arenal Sound.

Així mateix, s’estableixen diferents formes de suport i impuls de les formacions valencianes, com una xarxa de concerts per municipis de la província, així com la seua participació en festivals, accions de tutela que permeten als grups la seua immersió en el món discogràfic, com a seminaris i cursos; col·laboració amb altres administracions, entitats de gestió i empreses privades; i realització d’un nou pla integral de comunicació, que ja està en marxa.

Últimas noticias

Contenido relacionado