Ací tota la programació dels actes de la Setmana Santa de Turís 2018

setmana santa turis

PROGRAMA DE CELEBRACIONS SETMANA SANTA Turís 2018

28 de març, Dimecres Sant

22.00 h Viacrucis pel centre històric del poble a càrrec de la confraria del Sant Sepulcre. Eixida i retorn des de la parròquia, recorrent el següent itinerari: C/ Maestro Navarro, C/ Bon Aire, C/ Sant Vicent, C/ Baixa al Serrallo, C/ Pujada al Castillo, C/ Sant Tomàs, C/ Abadia, C/ El Portal, i C/ Medico Soler fins a la plaça.

29 de març, Dijous Sant

19.30 h Missa Solemne de l’Últim Sopar del Senyor.

22.30 h Hora Santa en el temple parroquial.

24.00 h Processó del Silenci amb el trasllat del Crist jacent des de l’Ermita fins a la casa del Confrare Major. Itinerari: eixida des de l’Ermita, C/ Pujada del Castillo, C/ Abadia, C/ El Portal, C/ Els Parres, C/ Maestro Navarro, C/ Farmacèutic Peydró i Casa del Confrare Major.

30 de març, Divendres Sant

9.00 h Viacrucis en el temple parroquial i a continuació Sermó de les Set Paraules.

17.30 h Trasllade del Crist jacent al temple parroquial des de casa del Confrare Major del Sant Sepulcre. Itinerari: eixida de casa del Confrare Major, C/ Farmacèutic Peydró, C/ Maestro Navarro i C/ Metge Soler (porta falsa de l’església).

18.00 h. Sants Oficis.

19.30 h. Processó del Sant Enterrament fins a l’Ermita.

31 de març, Dissabte de Gloria

23.00 h Solemne Vigília de Resurrecció.

En finalitzar la Vigília, “descoberta” de la Mare de Dèu dels Dolors Gloriosos en l’Ermita. S’oferiran mistela, bescuit i xocolatada a càrrec de les confraries dels Sants Patrons, Sant Sepulcre i La nostra Mare Dolorosa.

1 d’abril, Domingo de Resurrecció

11.00 h Processó de la Santa Trobada fins a la Placeta del Marqués.

12.00 h Solemne Missa de Resurrecció.