20:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La prohibició de Grezzi d’aparcar en el carril bus serà imminent

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha assegurat aquest matí que la prohibició d’aparcar en el carril bus a les nits s’aplicarà aquest mes de maig en la data que determine la Junta de Govern.

Amb motiu de l’avançat estat de les mesures sobre el tràfic en les quals es reforçaran les línies d’autobusos nocturnes i la creació d’una tarifa plana per a aparcaments públics, el regidor ha comunicat que l’entrada en vigor de la prohibició per a aparcar serà imminent.

Aquesta posició del regidor de Compromís xoca frontalment amb el declarat fa uns dies per la seua sòcia de Govern, la socialista Sandra Gómez, qui va demanar un calendari de reunions amb les organitzacions socials i els serveis municipals afectats per la mesura abans de portar-la a la Junta de Govern per a la seua aprovació.

Mendoza (PP) ha lamentat que Ribó haja aprofitat les seues vacances per a impulsar la prohibició. “S’ha anat de vacances i ha volgut aprofitar la seua absència perquè Giuseppe Grezzi li faça el treball brut, però els valencians han de saber que és l’alcalde el vertader responsable d’aquesta mesura que afectarà negativament a l’activitat econòmica de la ciutat i a la mobilitat dels barris,” ha destacat.

La prohibició de l’aparcament en el carril bus durant la nit, ha incidit el regidor popular, “es fa sense consultar-ho amb els veïns i en contra del criteri de les Federacions d’Hostaleria, Oci i Turisme.” La participació per a l’alcalde Ribó, ha conclòs Mendoza, “és una qüestió de conveniència política i personal: quan li interessa es gasta els diners dels valencians en processos de participació, i quan no li interessa perquè sap que la majoria està en contra de les seues decisions, aplica “l’ordene i mane”.

Últimas noticias

Contenido relacionado