15.8 C
Valencia

Benifaió posarà en marxa un projecte de renovació de l’enllumenat públic

L'Ajuntament de Benifaió executarà en breu el projecte d'adequació d'instal·lacions d'enllumenat públic en diverses zones del municipi.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Benifaió executarà en breu el projecte d’adequació d’instal·lacions d’enllumenat públic en diverses zones del municipi.

Les actuacions consistiran en el subministrament i muntatge de lluminàries destinats a l’enllumenat públic de Benifaió, així com l’adequació de les instal·lacions d’enllumenat. El cost total del projecte ascendeix a prop de 250.000 euros.

L’Ajuntament, “amb la finalitat de millorar la qualitat de la il·luminació pública, augmentar la seguretat viària en la població, i reduir el cost energètic de les instal·lacions d’enllumenat, pretén dur a terme una remodelació de diverses instal·lacions d’enllumenat, en diferents zones del municipi” assenyala l’alcaldessa Marta Ortiz.

El projecte contempla que en aquelles instal·lacions amb lluminàries de bon estat de conservació es durà a terme la substitució de l’actual lluminària viària, per tecnologia LED. A més en aquelles instal·lacions amb lluminàries en mal estat de conservació es procedirà a la instal·lació de nova lluminària completa de tecnologia LED aplicant una potència adequada segons condicions de la via.

- Publicitat -

Les zones que es veuran beneficiades d’aquesta millora en les instal·lacions de l’enllumenat públic seran les avingudes Juan Ramón Jiménez i Caixa d’Estalvis (fotos adjuntes), les calles Llevant, Espartero, Matías García, Papa Joan XXIII, Almussafes, el final dels carrers Trullás i Major, a més de l’avinguda principal de la Urbanització Pla dels Clotxes, el pas subterrani de l’Avinguda Reyes Católicos i el camí “Marjal”.

Unes actuacions que l’alcaldessa ha qualificat de “necessàries ja que tenim diverses zones del municipi amb una instal·lació d’enllumenat públic deficient i amb aquest ambiciós projecte veurem resolt un problema molt sol·licitat pels nostres veïns seguint la línia de millores en l’enllumenat públic que ja comencem a executar en diverses zones durant aquesta legislatura”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià