Diputació promociona l’oferta turística amb agències de viatge madrilenyes per atreure més turistes gràcies a l’AVE a Castelló

El Patronat Provincial de Turisme manté trobades amb els empresaris per reforçar la seua estratègia promocional a Madrid

La Diputació de Castelló està promocionant l’oferta turística provincial entre 40 agències de viatge madrilenyes amb l’objectiu de potenciar al màxim l’arribada de turistes a través de l’AVE a Castelló de cara a este estiu. Així, més d’una vintena d’estes agències de viatge que treballen al mercat madrileny han participat en el viatge de familiarització dirigit a Marsol, una de les principals turoperadores de vacances.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “l’arribada de l’AVE ha transformat la realitat en totes les ciutats i províncies a les quals fins ara ha arribat, i Castelló no està sent una excepció. En este primer estiu amb connexió a l’Alta Velocitat la nostra província va a rendibilitzar l’oportunitat que ens dóna esta infraestructura com sempre hem fet qualsevol oportunitat o qualsevol recurs que han posat al servei dels castellonencs”.

D’esta manera, tal com explica Martínez, “esta nova porta d’entrada de visitants que és l’AVE no ve sinó a sumar a este bon comportament del nostre turisme per seguir multiplicant les oportunitats que genera als nostres pobles”.

Durant el viatge de familiarització, els agents turístics han pogut conéixer en primera persona l’oferta turística de la província en punts com Peníscola, Alcossebre o Morella.

Més de 300.000 d’inversió per rendibilitzar esta nova via d’entrada

D’acord al treball coordinat que la Diputació realitza de la mà dels municipis i el sector turístic empresarial, el Govern Provincial ha posat sobre la taula tots els recursos per ajudar que la província es beneficie al màxim de l’engegada de l’AVE a Castelló.

Així, i sempre d’acord a l’expressat per empresaris i municipis, el Govern Provincial durà a terme una campanya promocional de 300.000 euros d’inversió a Madrid per captar al màxim nombre de turistes que trien Castelló com a destinació de finalització de setmana.

En esta mateixa línia, tècnics del Patronat Provincial de Turisme estan creant al costat de turoperadores online líders al mercat madrileny, paquets turístics que aglutinen les propostes i necessitats dels empresaris turístics castellonencs, amb tal d’impulsar la comercialització tant d’allotjament com d’experiències i productes turístics dels municipis de la província amb els bitllets de l’AVE.

CatalanSpanish