El Consell col·labora en la promoció de les Falles de la Secció Especial com a referent en el turisme cultural

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació de Falles de la Secció Especial per a la realització d'actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció i impuls de les Falles de la Secció Especial durant 2019. 

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació de Falles de la Secció Especial per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció i impuls de les Falles de la Secció Especial durant 2019.

Mitjançant l’acord de col·laboració, TurismeComunitat Valenciana contribueix econòmicament en les actuacions de promoció i impuls de les Falles que s’efectuïn per la Federació de Falles de la Secció Especial amb la quantitat de 35.000 euros.

Cal destacar que les Falles s’han convertit en l’esdeveniment turístic de major repercussió per a la promoció de la ciutat de València i de la província i els monuments fallers, a causa de la seva originalitat i espectacularitat, gaudeixen de gran atracció des del punt de vista turístic.

Mitjançant l’acord, Turisme CV i la Federació de Falles d’Especial de València col·laboren en la promoció de la marca turística Comunitat Valenciana a través de diferents actuacions publicitàries.

Així, la Federació de Falles de la Secció Especial duu a terme, gràcies a aquest conveni, diferents actuacions de promoció, com la col·laboració de l’esdeveniment “Una festa pera tots” mitjançant la realització de cartelleria, fullets i programes, així com maquetes i esbossos, entre altres accions.

Cal ressaltar que Turisme Comunitat Valenciana presta especial interès en les actuacions que mantenen i millorin la imatge de la Comunitat Valenciana com a destinació turística en el mercat nacional i internacional, com ho són les Falles, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Publicitat