jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Prop de 15.000 menors han obtingut el seu “passaport esportiu”en l’última edició d’expojove de València

La responsable de l’àrea municipal de Salut i Esports, Maite Girau, s’ha mostrat molt satisfeta amb les dades de visites i l’interés suscitat: “Valorem molt positivament els resultats d’esta edició d’Expojove, no només pel nivell de participació sinó també per la qualitat de les ofertes presentades gràcies a la col·laboració de les federacions esportives participants”.

Un total de 17 federacions esportives autonòmiques han gaudit d’espai en Expojove per a promocionar les seues disciplines respectives amb la presència de monitors titulats, que han fomentat entre els ciutadans la pràctica esportiva i els hàbits de vida saludables, especialment entre els més xicotets. Entre els esports representats es trobaven el rugbi, karate, triatló, tennis de taula, handbol, esgrima, beisbol, gimnàstica, escacs i pilota valenciana. Així mateix, ha gaudit d’espai en Expojove la Federació d’Esports Adaptats FESA, que ha aprofitat per a donar a conéixer algunes modalitats esportives adaptades a tots els col·lectius.

La zona esportiva ha sigut una de les més visitades d’Expojove, com ho acrediten els aproximadament 15.000 “passaports esportius” expedits en l’estand de la Regidoria de Sanitat, Esport i Salut. Este document acredita que el menor ha conegut de primera mà i practicat els 17 esports representats.

Un dels espais estel·lars ha sigut la pista polivalent, en la qual els menuts han pogut aprendre i practicar activitats com capoeira, arts circenses, aeròbic, gimnàstica, beat box, breakdance, arts marcials o ball, i que va servir també per a albergar quatre pistes de bàsquet per a disputar partits de tres contra tres.

Últimas noticias

Contenido relacionado