El PP d’Alboraia demanarà que no es col·loque propaganda electoral en els recorreguts de la Setmana Santa local

“No volem que els recorreguts de les nostres processons es convertisquen en espais d'enfrontament partidista i això embrute els recorreguts processionals”, ha manifestat Virgínia Garrigues, candidata a l'alcaldia.

El partit popular d’Alboraia, després de fer valoració de la convocatòria anticipada de les eleccions nacionals, ha considerat necessari separar la tradició i el respecte cap a les tradicions locals, com és la setmana santa, del debat polític i la propaganda d’aquest.

Per als populars, la convocatòria d’eleccions “és un capritx més del govern socialista i provocarà una tremenda despesa en separar-lo de les locals. Mirant per l’interés general, esperar un mes hauria suposat un estalvi de mes de 140 milions d’euros”

Rovira  

En la mateixa línia, el partit ha manifestat la seua intenció de presentar una moció perquè el consistori es pronuncie. La mateixa sol·licitara que no existisca propaganda electoral en els recorreguts oficials i una reunió dels partits amb representants de la junta local de germanors per a poder eliminar elements dels trasllats de tota la setmana.

Segons ha manifestat la candidata popular, “el debat és dels polítics i el respecte per les nostres tradicions és màxim. Per això, des del PP volem oferir als altres partits que se sumen a aquesta proposta per respecte la nostra Setmana Santa, declarada bé d’interés provincial”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela