viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Proposen que s’habilite un espai en la Web municipal per a informar els afectats per les plusvàlues

L’edil popular ha assegurat que “fa tres mesos que parlem del problema de les Plusvàlues i l’única mesura que Ribó ha anunciat és, com sempre, demanar més recursos al Govern.” En aquest sentit, Monzó ha manifestat que “un alcalde ha d’oferir solucions i l’única proposta de Ribó és mirar cap al Govern Central”.

A més, ha criticat l’actitud victimista de l’alcalde i ha manifestat que “si realment el tripartit haguera volgut millorar les condicions d’aquest impost, per considerar-ho injust, podria haver aprovat algun avantatge fiscal o simplement abaixar l’impost, tal com vam proposar des del Grup Popular”.

Així mateix, Monzó ha recordat que “el tripartit a València no solament va rebutjar la nostra proposta d’abaixar l’impost de Plusvàlues, sinó que també va rebutjar que s’aplicara una bonificació del 95% en casos d’herències” i ha afegit que “totes les modificacions fiscals que ha aprovat Ribó han sigut per a apujar els impostos als valencians”.

Ha indicat també que “de moment i mentre estiguem a l’espera dels canvis legislatius, des del govern municipal es poden i s’han d’adoptar mesures” Monzó ha destacat que “en aquests casos ha d’actuar-se amb rapidesa per a evitar situacions d’incertesa entre les persones afectades”.

Monzó ha conclòs dient que “creiem que hauria d’habilitar-se un espai en el web municipal perquè tots els afectats pel pagament d’aquest impost puguen saber d’una forma fàcil i accessible, què fer, a on dirigir-se i fins i tot facilitar un telèfon de contacte”.

Últimas noticias

Contenido relacionado