24.7 C
Valencia

Les propostes dels Pressupostos Participatius 2019 de Cocentiana en estudi

- Publicitat -AVL

En aquesta edició un total de 9 persones i entitats van enregistrar les seues idees per al poble de Cocentaina. Una sèrie de propostes molt variades entre les quals podem trobar la instal·lació d’un parc biosaludable o de cal·listènia, la posada en marxa d’un festival de cultura contemporània o la il·luminació dels campanars de les esglésies, per exemple.

En aquestos moments els tècnics de l’ajuntament de Cocentaina treballen per valorar tècnicament i econòmicament si són viables o no i, per tant, si posteriorment la ciutadania les podrà votar. Està previst que a principis d’any es comunique la viabilitat perquè les persones i entitats puguen defendre-la en l’exposició que tindrà lloc el 12 de febrer en el centre social Real Blanc, a partir d’eixe moment s’iniciarà el temps de campanya per a les propostes i el moment de votar-les online o presencialment.

Totes aquestes idees i els seus respectius informes de viabilitats es penjaran pròximament a la web de Participació Ciutadana: www.cocentainaparticipa.com perquè totes les persones puguen consultar-les i anar pensant a quina o quines destinaran el seu vot.

La regidora de Participació Ciutadana es mostra molt satisfeta amb l’interés de la població per aportar les seues idees i comenta «la implicació de les persones del poble en aquest procés és important perquè són els veïns i veïnes directament qui decidixen en què invertir una part del pressupost municipal. A més, a través dels Pressupostos Participatius, el que aconseguim és que la ciutadania ens faça saber a qui governem què volen per a Cocentaina». Un altre punt a destacar, segons l’alcaldessa, és la gran varietat de persones o entitats que han presentat la seua proposta: «persones particulars, associacions contestanes i del món de l’esport han aportat idees molt distintes per al poble, una mostra més de la diversitat que tenim i una gran oportunitat per a aprofitar-la en el disseny d’una Cocentaina per a tots i totes».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,818FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià