Es prorroga un altre mes el secret de la peça sobre el blanqueig del PP-València

Este jutjat investiga el conegut com a cas Imelsa, en el qual s'investiguen diversos delictes de corrupció

El jutjat que investiga el suposat blanqueig de capitals i delicte electoral en el si del PP de la ciutat de València ha prorrogat un altre mes el secret de la nova peça separada que va obrir a la fi d’abril després d’admetre un escrit anònim rebut en este òrgan judicial.

Així ho han confirmat a EFE fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana després que el passat 27 d’abril el Jutjat d’Instrucció número 18 de València anunciés a les parts la formació d’esta nova peça “sense més informació”, així com que el secret de les actuacions s’estendria durant un mes.

Este jutjat investiga el conegut com a cas Imelsa, en el qual s’investiguen diversos delictes de corrupció, entre ells el suposat finançament il·legal del PP a través de comissions il·legals, arregle de contractes públics i blanqueig de capitals en els comicis de 2011 i 2015.

Pràcticament tot l’equip que va sustentar a Rita Barberá en l’alcaldia de València durant més de dos dècades està investigat (abans imputat) en esta causa, iniciada el gener de 2016 quan les detencions de diversos dirigents autonòmics, provincials i locals van evidenciar l’existència d’indicis de corrupció en una xarxa molt més extensa del sospitat inicialment en l’empresa pública Imelsa, dependent de la Diputació. EFE

Publicitat