Cinc condemnades per obligar a prostituir-se a dones nigerianes, amenaçant-les amb fer-les vudú

L'Audiència de València els imposa penes de vint-i-dos i quatre anys de presó pels delictes de tràfic d'éssers humans, prostitució coactiva, contra els drets dels ciutadans estrangers i explotació de la prostitució aliena. Dues d'elles s'encarregaven de traslladar a les víctimes des del seu país d'origen i les altres tres regentaven les cases de cites en les quals les explotaven sexualment

Audiencia Provincial Valencia

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a cinc dones a penes de vint-i-dos i quatre anys de presó pels delictes de tràfic d’éssers humans, prostitució coactiva, contra els drets dels ciutadans estrangers i explotació de la prostitució aliena.

Per a dues d’elles, d’origen nigerià, la Sala estableix penes de vint-i-dos i deu anys de presó. Les dues oferien a les víctimes treball o estudis ficticis a Espanya a través de familiars a Nigèria. Abans de viatjar, els feien un ritu de vudú, pel qual es comprometien a retornar l’import del viatge i els trasllats, que pagaven les condemnades.

Quan arribaven a Espanya, les condemnades les obligaven a exercir la prostitució per a retornar el deute que havien contret. Per a això, les amenaçaven amb els rituals de vudú que els portarien “greus mals per a elles i per a les seues famílies”.

La sentència també condemna a altres tres dones, encarregades de les cases de cites de València i Alzira en les quals explotaven a les víctimes. A dues d’elles els imposa sis anys de presó i a la tercera, quatre anys de presó.

Publicitat