18.1 C
Valencia

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El sindicat CSIF exigeix a Conselleria d’Educació i a Conselleria de Sanitat Universal que fixen un protocol perquè en qualsevol aula amb un cas de covid-19 facen les proves pertinents de detecció de contagis, com PCR, a tots els companys de l’alumne afectat i al personal docent que mantinga contacte. La central sindical demana que no existisquen excepcions referent a això i que no es limiten les actuacions a les denominades aules bambolla.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d’un criteri unificat referent a això. El sindicat assenyala que “en l’actualitat no tot l’alumnat és objecte d’estes proves en cas d’un contagi confirmat a l’aula. Depén del que considere el protocol de salut pública, la qual cosa genera inquietud, dubtes i por en l’entorn escolar”.

- Publicitat -

CSIF, en este context, posa l’accent que l’actuació que garanteix una major protecció per al conjunt la comunitat educativa consisteix a “realitzar la prova a tot l’alumnat amb el qual comparteix aula en el cas d’un contagi. Es tracta d’una mesura de seguretat i de salut que donaria més tranquil·litat a docents i famílies”.

La central sindical, en este sentit, insta Conselleria d’Educació que duga a terme amb urgència “les gestions necessàries per a canviar este protocol i així garantir una major tranquil·litat i seguretat”. El sindicat recalca que igual que Educació va rectificar la setmana passada i va reconéixer la importància de realitzar PCR al professorat, tal com ve demanant CSIF des de juny, que també ara arribe a un acord amb Sanitat per a fixar este protocol de proves si es dona la circumstància d’un cas positiu en una aula.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià