Diputació recupera la prova ciclista “Gran Premi València”, que arranca en La Nucia

Després de 16 anys sense celebrar-se, arranca el 24 de gener des de La Nucia. Un recorregut de 150 km amb meta a València.

El diputat Bernabé Cano i l’organitzador de l’esdeveniment, Antonio Molina, han presentat este matí la 52º edició d’esta competició esportiva, que va estar més consolidada en la Comunitat Valenciana, fins que en 2005 deixara de celebrar-se.
Així, la Diputació d’Alacant recupera esta prova referent en el món del ciclisme, que a més suposa l’arrancada de la temporada professional d’Europa.

“Portem de nou una prova ciclista que mai degué perdre’s”

Bernabé Cano, diputat provincial


Bernabé Cano ha indicat que la Diputació té clar dos objectius principals: d’una banda, promocionar l’esport en l’àmbit professional i, per un altre, consolidar la província d’Alacant com a lloc referent en turisme esportiu.

“Volem que el món del cicle turisme conega les nostres carreteres i les nostres muntanyes”, apunta Cano. A més, recalca que esta competició suposa un impacte econòmic positiu a la província, ja que els ciclistes estan allotjats en hotels de la Marina Baixa i Alta, la qual cosa comporta un retorn d’inversió.

La prova tindrà lloc el diumenge 24 de gener i la Nucia donarà el tret d’eixida als 150 km de recorregut. Serà a les 12.30 a la ciutat esportiva Camilo Cano.

Els participants aconseguiran la meta en el Passeig de l’Albereda, a València.

Per part seua, l’organitzador Antonio Molina, ciclista de la Marina, ha agraït el suport de les institucions públiques a l’hora de recuperar esta prova ciclista i destacat la participació d’equips de gran renom, com el d’Alberto Contador.

“El ciclisme continua portant turisme a la zona de Llevant”

Antonio Molina, organitzador
CatalàEspañol