Ací pots consultar els resultats de les proves del nivell C2 de la JCQV

S'han publicat els resultats de les proves de nivell C2 de coneixements de valencià per part de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Publicitat

S’han publicat els resultats de les proves de nivell C2 de coneixements de valencià per part de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Les probes es van realitzar el mes de novembre passat i pots consultar les notes punxant ací o copiant el següent enllaç en el navegador: http://aplicaciones.edu.gva.es/abc/i_polin/val/notes_jqcv2.asp

PublicitatRovira  

El termini per a sol·licitar la revisión i/o reclamació del nivell C2 és de 10 dies, a comptar es de l’endemà de la publicació en el DOGV de la resolució de publicació de resultats.

Cal recordar, que la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià convoca cada any les proves oficials de coneixements de valencià. Estes proves tenen com a objecte avaluar la competència dels aspirants en un determinat grau o àmbit. Per això, les proves no van destinades a avaluar l’aprofitament d’un curs determinat, encara que, òbviament, l’assistència a cursos ajuda a preparar-se per a la superació de les proves.

PublicitatJuega Limpio Orihuela