7.5 C
Valencia

Ací pots consultar els resultats de les proves del nivell C2 de la JCQV

S'han publicat els resultats de les proves de nivell C2 de coneixements de valencià per part de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

S’han publicat els resultats de les proves de nivell C2 de coneixements de valencià per part de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Les probes es van realitzar el mes de novembre passat i pots consultar les notes punxant ací o copiant el següent enllaç en el navegador: http://aplicaciones.edu.gva.es/abc/i_polin/val/notes_jqcv2.asp

El termini per a sol·licitar la revisión i/o reclamació del nivell C2 és de 10 dies, a comptar es de l’endemà de la publicació en el DOGV de la resolució de publicació de resultats.

Cal recordar, que la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià convoca cada any les proves oficials de coneixements de valencià. Estes proves tenen com a objecte avaluar la competència dels aspirants en un determinat grau o àmbit. Per això, les proves no van destinades a avaluar l’aprofitament d’un curs determinat, encara que, òbviament, l’assistència a cursos ajuda a preparar-se per a la superació de les proves.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,295FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Carolina Ferre i Eugeni Alemany presenten les campanades del 2021 d’À Punt

La cita de Cap d'Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l'humor des d'un hotel i continuarà la festa des d'un balcó de la plaça de l'Ajuntament de València.

Albaida rebutja el maltractament animal

S’han donat casos en les últimes setmanes de brutalitat contra gats del carrer pel qual s’han obert diligències penals per les forces de seguretat, que avisen que poden concloure en multa de fins a 30 mil euros i presó de fins a 1 any.

Els veïns d’Onda podran guanyar premis amb el reciclatge

Les empreses tecnològiques trien Onda com a ciutat intel·ligent per a posar en marxa la prova pilot de Reciclabox.

‘L’Alcora Emprén’, un pla de suport a emprenedors i nous negocis

Està integrat per accions impulsades des de l'Ajuntament, la Caixa Rural de l'Alcora i el Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics.

La Diputació de Castelló adjudica el servei d’Educació Ambiental per a pobles de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia: “Donem suport al veïnat, comerços i associacions de les localitats més menudes perquè puguen separar bé els residus i en igualtat de condicions que a les zones urbanes”.
- Advertisement -

: Valencià