El PSOE de Mislata presenta una candidatura que suma a la majoria de referents de la societat civil

Tots els presidents de les associacions veïnals de Mislata formaran part de la llista liderada per Carlos Fernández Bielsa per a guanyar les eleccions municipals de 2019

Mislata

Després de la preceptiva assemblea d’elecció sistemàticament de llistes obertes, l’executiva del PSOE de Mislata va recolzar per unanimitat l’ordre de noms que conformen la candidatura dels socialistes a les eleccions municipals de 2019. “L’objectiu és donar un nou impuls a les polítiques que defensem, finalitzar alguns projectes ja en marxa, i iniciar d’altres que faran de la nostra ciutat un nou referent de polítiques socials, d’igualtat, formació, cultura i oportunitats per als més joves”, segons ha explicat el secretari general de l’agrupació i alcalde, Carlos Fernández Bielsa.

A la candidatura s’han sumat tots els presidents de col·lectius veïnals de la ciutat: Jesús Martínez (Agrupació Veïnal), Juan Manuel Sáez (Pres. Assoc. Veïns del Quint), Antonio Guzmán (Pres. Assoc. Veïnal Avinguda de la Pau) i Rafael García (Pres. Assoc. Veïnal de Favara). Així com les presidentes de cinc associacions de dones, i una vintena de representants de les directives d’entitats esportives, educatives, festives i falleres. Entre aquestes, destaquen històriques dirigents de les Ampas dels col·legis públics, així com representants de diverses associacions festives amb molt de reconeixement social: Juan Ausina (Peña Els Tronats) i Juanjo Penyes (Els Espartans del Foc i vicepresident d’Agrupació de Falles).

PublicitatAVL

També se sumen a la llesta representants de les directives d’associacions de llars de persones majors. Entre elles destaca Luisa Córdoba, presidenta de l’associació de Majors Voluntaris, que aglutina a quasi tres mil veïnes i veïns de la ciutat.

“Mai abans una candidatura a Mislata havia tingut a punts independents, referents del món associatiu, dels col·lectius que lideren la vida participativa d’aquesta ciutat; i en aqueix sentit sé que comptarem amb el seu suport per a dur a terme noves iniciatives i projectes que faran d’aquesta ciutat un projecte inclusiu i modern”, ha afirmat Bielsa.
Per a Bielsa, “és molt important aquest suport majoritari de la societat civil mislatera a l’hora de presentar la nostra candidatura, perquè significa que hem aconseguit fer una ciutat de tots i per a tots, la suma de totes les persones, de totes les sensibilitats, una ciutat en la qual la prioritat és el benestar general, les polítiques per a millorar el dia a dia de les nostres famílies a través de programes municipals innovadors, que són exemple per a moltes altres ciutats”.

A la llista de candidatura se suma el Defensor de la Ciutadania, Pascual Masías, un càrrec independent que des del Consistori ciri per mantindre obert el diàleg entre veïnat, associacions i el mateix govern municipal. Així mateix, com ja va avançar el PSOE fa uns dies, l’artista de reconegut prestigi internacional Miquel Navarro tancarà la llista de forma honorífica, i va declarar que se suma novament a aquesta llista perquè “l’alcalde és una persona que compleix, que està fent les coses bé i jo vull que continue millorant el meu poble”.

També formarà part de la llista de candidatura Teo Núñez, expresident de la falla Doctor Marañón-Maestro Palau, i una persona “molt volguda i molt coneguda entre el col·lectiu faller, incansable i amb moltes ganes d’aportar idees per a millorar la nostra ciutat”, segons ha explicat el secretari general de l’agrupació.

Entre els llocs d’eixida, ocupen les primeres posicions de tinença d’alcaldia dues dones: María Luisa Martínez Mora i Pepi Luján Martínez. Alguna cosa que per a Bielsa “és un privilegi en poder comptar amb dues dones que han fet un reconegut treball per canviar Mislata, que continuaran impulsant els valors d’igualtat i de modernitat que els socialistes defensem per a fer una ciutat encara més inclusiva, més tolerant i justa”.

Esta publicació està disponible en : Valencià