El PSPV guanyaria les autonòmiques però PP, Cs i Vox podrien governar

L'enquesta sobre la intenció de vot per a les eleccions autonòmiques valèncianes que se celebraran el 28 d'abril, al costat de les generals, ha sigut duta a terme per NC Rerport, a partir de 1.000 entrevistes efectuades entre els dies 5 i 9 de març.

El PSPV-PSOE seria la força més votada en la Comunitat Valenciana en obtindre el 23,9% dels vots i 27 diputats, seguit pel PP, amb 27 parlamentaris també i el 23,6% dels vots, que podria governar amb Cs (16) i Vox (8), en sumar 51 diputats, segons una enquesta que publica hui La Razón.

L’enquesta sobre la intenció de vot per a les eleccions autonòmiques valèncianes que se celebraran el 28 d’abril, al costat de les generals, ha sigut duta a terme per NC Rerport, a partir de 1.000 entrevistes efectuades entre els dies 5 i 9 de març.

Rovira  

El PSOE, pese a l’increment de vots respecte a les últimes eleccions autonòmiques de 2015, no podria repetir un pacte amb Compromís i Podem. Compromís, segons aquest sondeig, obtindria a l’abril 15 diputats (el 14,3 per cent dels vots), quatre menys que en els anteriors comicis, i la formació habitada passaria de 13 a 6 (8,2% dels vots).

El PP en les eleccions del 28A obtindria 4 diputats menys que en els comicis de 2015, però podria governar amb el suport de Cs, que aconseguiria 16 diputats (15,6% dels vots), tres més que en les eleccions anteriors, i de Vox, que entraria per primera vegada en la cambra valenciana amb 8 diputats (9,8% dels vots).

PublicitatJuega Limpio Orihuela