El PSPV aposta per un promotor de la bambolla immobiliaria per a optar a l’alcaldia de Benaguasil

Vicente Valls Pérez, podria ser el pròxim candidat a les eleccions municipals pel PSPV-PSOE en Benaguasil.

Laura Migtrugno

La renúncia de la portaveu del PSPV-PSOE de Benaguasil Laura Migtrugno a repetir com a cap de llista ha obert un període de canvi en les fileres socialistes. Al contrari del que esperaven algunes veus del partit, una aposta personal ràpida des de València, sense l’oportunitat de fer un congrés local on les bases votaren el seu representant, donaria pas a un candidat de la confiança de la maquinària del partit.

Ximo Puig amb Vicente Valls (centre i dreta)

Una designació personal feta des del carrer Blanqueries de València, on està la seu del partit, podria donar el càrrec de forma ràpida a Vicente Valls, que ha dedicat bona part de la seua carrera professional a portar a terme negocis immobiliaris en l’època de la bambolla de la construcció, on ha format part de vora 16 empreses diferents. Algunes d’elles amb actuacions polèmiques.

 

Laura Migtrugno i Vicente Valls

Amb una aposta per Vicente Valls com una opció personal s’evitaria un congrés que poguera permetre a un altre candidat d’esta localitat del Camp del Túria optar a llevar-li l’alcaldia a Ximo Segarra (PP). Una opció que deixaria en desavantatge a l’hostaler i històric militant benaguasiler Paco Yusà. Ni ell ni els altres regidors en actiu encara s’han posicionat a l’espera de veure com actuen des de la seu del PSOE.

Publicitat