El PSPV se prepara pera la seua ofensiva en el Camp de Túria

La victoria en la majoria de pobles de la comarca fa que els alcaldes i candidats afronten el 26M amb optimisme.

La maquinaria electoral està en marxa en totes les comarques i el Camp de Túria no és cap execpció. Benaguasil, el bastió del popular Ximo Segarra, va ser precissament l’escenari on el PSOE vol fer més força i mostrar múscul per a un canvi.

La trobada va estar dirigida per la la secretaria general de Camp de Túriala secretaria general de Camp de Túria i l’alcaldessa de Marines Lola Celda, tot i que també van fer acte de presència José Muñoz, secretari d’organització; Carlos Fernández secretari de relacions institucionals; la secretaria provincial Mercedes Caballero, la senadora Mercedes Berenguer, la diputada Rosa Peris i com a amfitriona la candidata a l’alcaldia Laura Mitrugno.

Amb la mirada posada en la Diputació i els Ajuntaments del PP

Els socialistes del Camp de Túria mirem amb bons ulls els resultats de les eleccions generals i autonòmique si comproven que la fragmentació del vot de la dreta els beneficía, no només per a guanyar alguns ajuntaments sinó també per a guanyar el diputat provincial del partit judicial de Llíria, sobretot en un escenari tan complicat com el que esdevé en les pròximes municipals, un lloc en la Diputació en sintonia amb la Generalitat podria afavorir molt als alcaldes socialistes de la comarca.

Cap assenyalar que entre els alcaldes socialistes se presenten a revalidar el mandat Robert Raga per Riba-Roja, Manolo Civera per Llíria, Salva Torrent per L’Eliana, Amparo Navarro per Benissanó, Antonio Ropero per Olocau, Jesús Montesinos per Vilamarxant, Lola Celda per Marines, Alicia Tusón per Serra i Manolo Cervera per Loriguilla. També aspiren a l’alcaldia Laura Mitrugno per Benaguasil, Regina Llavata per la Pobla de Vallbona, Marta Retamosa per San Antonio de Benagéber, Elisa Martínez per Nàquera, María Jesús Nicolau per Gàtova i Wendy Ivvanova per Casinos.

 CatalanSpanish