Una reunió amb Puig causa una fractura interna en el PSPV del Camp de Túria

Les disputes entre la secretaria comarcal del PSPV, un alcalde i una diputada provincial es fan visibles en les xarxes socials.

Tot i que l’alcaldessa de Marines Lola Celda va fer-se amb la secretaria comarcal sense oposició, pareix que la cojuntura amb els altres alcaldes del PSPV comença a ressentir-se amb el pas dels mesos.

L’alcaldessa, després de reunir-se ahir divendres amb el president de la Generalitat Ximo Puig, va transmetre un problema del municipi sobre la necessitat de millorar la carretera d’accés a la base militar General Almirante del Regiment de Transmisions 21. Segons va manifestar l’alcaldessa el president va manifestar bona predisposició a solucionar el problema”.

La reunió ha despertat el malestar d’Antonio Ropero, alcalde d’Olocau i company del PSPV de Celda. No va dubtar a fer públic que “només s’haja rebut a una part quan el problema és de dos termes municipals”. Un comentari que manifestava la frustració de Ropero per no haver sigut atés pel President de la Generalitat. La burla es va completar quan la diputada provincial Isabel Garcia si va riure afirmant que no insistia suficient.

Les disputes en públic entre els dos alcaldes i la diputada provincial han començat a compartir-se en les xarxes i per missatgeria posant en relleu la fractura del PSPV en la comarca.

: Valencià

Publicidad