3.2 C
Valencia

El PSPV de Cocentaina constitueix la seua nova executiva local

L'assemblea del PSPV-PSOE de Cocentaina celebrada el passat dilluns 26 de març va elegir per unanimitat la nova executiva municipal en la que el fins ara Secretari General, Rafa Briet, va deixar la responsabilitat local per assumir les seues noves tasques al front del partit a nivell comarcal.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’assemblea del PSPV-PSOE de Cocentaina celebrada el passat dilluns 26 de març va elegir per unanimitat la nova executiva municipal en la que el fins ara Secretari General, Rafa Briet, va deixar la responsabilitat local per assumir les seues noves tasques al front del partit a nivell comarcal.

El nou equip del PSPV de Cocentaina està format per 9 persones, 4 d’elles continuen de l’anterior executiva i 5 són noves, amb la qual cosa suposa consolidar al mateix temps que va renovant-se el projecte iniciat.

A més en el mateix tenen un especial protagonisme les dones amb la presencia d´un total de 7 en la directiva de la nova executiva local. Aquesta la formen Maruja Giner com a Presidenta, Raquel Segui com a vicesecretaria general, Mireia Estepa estarà al front de l’àrea d´Acció Electoral, Celeste Cabrera serà Secretaria d’organització, Marcos Castelló portarà endavant la Política Municipal, Pili Benito serà la responsable de la Casa del Poble, Josefa Caballero exercirà de responsable de formació, Berta Jover representarà als Joves Socialistes i Marcos Llorens desenvoluparà les funcions de Secretari General, sustituint així a Rafa Briet en les seues funcions.

Per la seua banda els i les militants que estan en altres responsabilitats orgàniques, com per exemple Rosa Sellés, membre de l’Executiva provincial; i els membres de l’Executiva Comarcal com Manuela Martínez, Mariona Carbonell, Marcela Richart, Rafa Montaner i Rafa Briet també tindran una presència molt activa en les tasques de la nova CEM del PSPV de Cocentaina.

- Publicitat -

La renovada executiva local afronta aquesta etapa amb il·lusió, amb la intenció de seguir fent del PSPV el partit referència de l´esquerra a Cocentaina i amb l´objectiu de seguir comptant amb el recolzament de les contestanes i contestans. Per últim manté l´aposta de portar endavant un projecte de proximitat de cara als militants, simpatitzants i la ciutadania.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

1 COMMENT

: Valencià