Els Socialistes de la Plana Baixa recullen les demandes de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador

També s'ha abordat la mesura de promoure un lobby europeu, anunciada pel president Ximo Puig amb la finalitat de protegir els cítrics valencians

Els Socialistes de la Plana Baixa han recollit les demandes de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador mostrant així el seu suport al sector citrícola i buscant fórmules que ajuden a visibilitzar les dificultats afegides a les quals s’enfronten els agricultors després de l’acord amb Sud-àfrica.

La reunió, en la qual han estat presents el diputat nacional Artemi Rallo, el secretari comarcal, Adrián Sorribes, els diputats provincials José Manuel Navarro i Maria Josep Safont, i membres d’aquesta plataforma, ha posat sobre la taula la necessitat d’elevar aquestes reivindicacions als màxims òrgans estatals i de quantificar els perjudicis que aquest acord està ocasionant al sector.

“Ens preocupa el present i el futur de la citricultura, per la qual cosa farem tot allò que estiga a la nostra mà per a ajudar els agricultors i perquè s’active la clàusula de salvaguarda enfront de la importació de Sud-àfrica. Cal posar números damunt de la taula per a demostrar la situació real del sector i les greus conseqüències que ha tingut l’entrada en vigor d’aquest acord”, ha explicat Adrián Sorribes, secretari del PSPV-PSOE de la Plana Baixa.

Així mateix, també s’ha abordat la mesura de promoure un lobby europeu, anunciada pel president Ximo Puig amb la finalitat de protegir els cítrics valencians.

ValenciàEspañol