El PSPV de Massanassa proposa reparar el muret i la tanca del Passeig del Barranc

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc.

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc. Segons es critica des de la formació socialista, el govern local no s’ha preocupat de realitzar pràcticament cap mena de manteniment, ni al mur ni a les tanques que el componen, des de fa anys.

La portaveu del partit en la localitat, Clara Quiles, ha assegurat que “hi ha alguns punts on fins i tot falten rajoles del mur, a més de necessitar una mà de pintura urgent. La tanca està solta i també falten elements ornamentals, manques que li donen a la zona un cert aire d’abandó”.

Des del PSPV-PSOE es proposa escometre una reforma integral d’este muret, que s’estén des de l’Avinguda Blasco Ibáñez fins al carrer del Sol, per a evitar que la deterioració de l’obra continue augmentant i al seu torn aconseguir una millora en la seguretat i l’estètica de la zona.

El partit denuncia que, a més dels desperfectes ornamentals i estructurals, tot el mur es troba plagat de pintades i que les reixes que l’acompanyen són diferents les unes de les altres, estan oxidades i a algunes els falten barrots.

CatalanSpanish