12 C
Valencia

El PSPV de Massanassa proposa reparar el muret i la tanca del Passeig del Barranc

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc. Segons es critica des de la formació socialista, el govern local no s’ha preocupat de realitzar pràcticament cap mena de manteniment, ni al mur ni a les tanques que el componen, des de fa anys.

La portaveu del partit en la localitat, Clara Quiles, ha assegurat que “hi ha alguns punts on fins i tot falten rajoles del mur, a més de necessitar una mà de pintura urgent. La tanca està solta i també falten elements ornamentals, manques que li donen a la zona un cert aire d’abandó”.

- Publicitat -

Des del PSPV-PSOE es proposa escometre una reforma integral d’este muret, que s’estén des de l’Avinguda Blasco Ibáñez fins al carrer del Sol, per a evitar que la deterioració de l’obra continue augmentant i al seu torn aconseguir una millora en la seguretat i l’estètica de la zona.

El partit denuncia que, a més dels desperfectes ornamentals i estructurals, tot el mur es troba plagat de pintades i que les reixes que l’acompanyen són diferents les unes de les altres, estan oxidades i a algunes els falten barrots.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià