22.2 C
Valencia

El PSPV-PSOE de Nules demana esclarir un suposat cobrament irregular d’activitats esportives

Els pagaments, que ascendeixen a més de 8.000 euros, s'haurien ingressat en el compte de l'empresa adjudicatària en lloc d'en el compte municipal.

- Publicitat -AVL

El PSPV-PSOE de Nules ha demanat una comissió informativa especial per a demanar explicacions al regidor d’Esports de Centrats a Nules (CenN), Gabriel Torres, sobre el suposat cobrament irregular d’activitats amb un targeter d’una empresa privada, per la qual cosa el Grup Municipal Socialista també ha demanat la dimissió de Torres.

Tal com es desprén d’un informe oficial emés per l’Ajuntament de Nules, durant set dies del mes d’octubre de 2019 les inscripcions i cobraments de les activitats esportives es realitzaren a través d’un Terminal Punt de Venda (TPV) —maquineta per al pagament amb targeta— de l’empresa adjudicatària del servei. L’import cobrat ascendia a un total de 8.395 euros. En el mateix escrit s’afig que el passat 25 de març es va signar un requeriment a l’empresa perquè ingressaren els diners en el compte de titularitat municipal per a regular la situació.

Tal com explica el portaveu municipal socialista Adrián Sorribes, els informes de tresoreria i intervenció de l’Ajuntament de Nules “van informar d’una suposada irregularitat sobre el cobrament de les activitats del servei municipal d’esports, la qual cosa obliga el regidor d’Esports a donar una explicació a la ciutadania sobre el succeït, explicació que no ha arribat”.

Sorribes apunta que des de CeN es va emetre un comunicat en les xarxes socials que “va resultar insuficient i ple d’errors”. Este comunicat va ser recolzat pel soci de govern de CeN a l’ajuntament, MésNules.

Per això, “des del grup municipal socialista realitzem una sèrie de preguntes per escrit que, o bé no van ser respostes, o es van respondre sense documentació que recolzara la versió que es donava des d’alcaldia”, diu Sorribes. “És per tot això, i per la demostrada falta de transparència en l’assumpte, que sol·licitem una comissió especial on s’aborde el cas amb documentació i sense falsedats, i seran les conclusions d’esta comissió les que decidiran el futur del regidor d’esports”, apunta el portaveu socialista.

Sorribes sosté que “mentre esta comissió no se celebre i l’equip de govern seguisca instal·lat en la mentida, la falsedat i la falta de transparència, i mentre no puguen demostrar la innocència de la seua gestió i tota anotació a la mala pràctica política, sol·licitarem la dimissió del regidor d’Esports”. “Si no vol demostrar la seua innocència, potser és perquè no pot”, conclou Sorribes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,791FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

A Castelló, 23 grups de 16 centres educatius s’han hagut de confinar

Educació informa que a les comarques de la província, el 93,6 % dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat i estan fent classes presencials sense problemes. El percentatge de normalitat és el més alt de la Comunitat Valenciana.

Oliva torna al Nivell 1 per la remissió de la incidència dels contagis de Covid-19

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Oliva en col·laboració amb els serveis sanitaris i de salut de la ciutat comunica que es revertiran les mesures sanitàries tornant al Nivell 1.

Denuncien la inseguretat dels vigilants als trens de València a Castelló i Caudiel

El sindicat CSIF explica que els caps de setmana un sol professional atén freqüències que aconsegueixen els 200 passatgers.

Intervenen un laboratori de marihuana a Torrent

Han intervingut 100 plantes de marihuana en un domicili i han detingut a dos homes.

Ivace dona suport al desenvolupament de plans empresarials de 41 pimes innovadores

Les empreses beneficiàries són del sector de la biotecnologia, logística, alimentació ecològica, noves tecnologies o emprenedoria.
- Advertisement -

: Valencià