PSPV-PSOE i Cs aconsegueixen un acord de govern a Xixona

La gestió municipal recaurà a partir d'ara en huit regidors, cinc del Partit Socialista i tres de Cs.

L’alcaldessa de Xixona, Isabel López, i el líder de Ciutadans en la localitat, Javier Gutiérrez, han arribat a un acord de govern a l’Ajuntament de Xixona fins a la celebració de les pròximes eleccions en 2023.

López ha manifestat la seua confiança en l’acord aconseguit amb els edils de la formació taronja “després de mesos de converses i negociació, gràcies a l’actitud constructiva i les ganes dels dos partits per sumar esforços a favor de Xixona”.

Isabel López ha dit que es tracta d'”un pacte de futur” les bases del qual s’han alçat sobre l’interés comú de treballar pel local al marge de les ideologies. “Junts som més forts i, gràcies al suport de Ciutadans, podrem fer realitat els grans projectes que tenim en marxa, i altres nous per a convertir a Xixona al poble que tots volem”.

Per part seua, Javier Guitérrez, ha explicat que Ciutadans – Xixona ha decidit, “per un acte de responsabilitat política, i sobre la base de realitzar política útil de veritat, arribar a un acord amb l’actual equip de govern per a treballar en bloc amb la finalitat de complir uns objectius comuns per al progrés i l’avanç del poble de Xixona”.

Tant López com Gutiérrez han coincidit que la prioritat de les dos formacions és dotar a l’Ajuntament d'”un equip fort, sòlid i estable de govern per a poder fer front als nous reptes que situacions com la pandèmia del virus COVID-19 ens plantegen a tots els nivells”.

“A partir d’ara la gestió municipal serà més fluida gràcies a la suma del treball dels tres regidors de Ciutadans, que es faran càrrec d’àrees importants com a Urbanisme, Turisme, Sanitat o Comerç”, ha informat l’alcaldessa.

Els cinc edils del grup socialista mantenen les delegacions d’Educació, Serveis Socials, Cultura, Hisenda, Indústria, Festes i Esports, entre altres.

Així, el nou equip de govern de l’Ajuntament de Xixona està format per Isabel López, María Teresa Carbonell, Ricardo Mira, Cristian Sirvent i Ainhoa López, pel PSPV-PSOE, i Javier Gutiérrez, Eduardo Ferrer i José Martínez, per Cs.

CatalàEspañol